Klik hier voor nieuwe projecten

Agenda

terug
22-03-2018

Port4Innovation1 Masterclass 2: Het funding canvas; Is uw business investment ready?

Masterclass: Het funding canvas; Is uw business investment ready?

Datum: Donderdag 22 maart 2018, 13.00 – 17.00, locatie MCN, Zeevaartschool, Ankerpark 27 1781 AG Den Helder.

Ben jij als innovatieve mkb-ondernemer uit de Kop van Noord-Holland actief in de mariene, maritieme, milieu- of duurzaamheidssector? En heb je support nodig op het gebied van financiering of strategieontwikkeling en -planning? Een aantal bedrijven en onderzoeksinstellingen in Noord-Holland hebben de handen ineen geslagen en het project Port4Innovation opgezet waar innovatieve ondernemers worden begeleid door KplusV. 

Onderdeel van het Business Support programma zijn een reeks gratis masterclasses. Hierin maken ondernemers in groepsvorm kennis met het ondernemerschapsklimaat in Nederland. Doel van deze masterclass is niet alleen informeren, maar voornamelijk inspireren en van mede-ondernemers leren. Tijdens deze masterclasses staan een aantal thema’s centraal zoals het alternatieve financieringslandschap in Nederland, het investeringsgereedheidslevel van ondernemers en pitchen voor investeerders.

De tweede masterclass staat gepland op donderdag 22 maart en staat in het teken van het Investment Readiness Canvas.
Tijdens deze masterclass nodigen wij ondernemer Ruud Kraakman van het bedrijf de Groene Aggregaat uit de kop van Noord Holland uit om zijn succesverhaal op het gebied van financiering te delen en gaan we samen aan de slag met het Investment Readiness Canvas. 

Het Investment Readiness Canvas is een tool waarmee financieringsvragen volledig kunnen worden gemaakt. Een standaard die ondernemers helpt om sneller stappen te zetten. Het canvas biedt inzicht in hoe een onderneming er voor staat én hoe een onderneming klaargestoomd wordt voor een succesvolle financieringsmatch. Tijdens deze masterclass bekijken we waar jouw onderneming zich bevindt en welke stappen er moeten worden doorlopen om de financieringsmarkt te betreden. Het Investment Readiness Canvas is een handige tool voor elke ondernemer die bedrijfsfinanciering zoekt. Of dit nou een onderneming is dat een goed idee wilt ontwikkelen, stappen over de grens wilt zetten of groeifinanciering zoekt.

Deelnemen?
Ondernemers uit de Kop van Noord-Holland kunnen gratis aanhaken bij de masterclasses. Voor de eerste editie meld je je hier aan.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus bij interesse, is het slim je snel aan te melden.