Klik hier voor nieuwe projecten

Agenda

terug
16-05-2013

2-Daagse HME training Condition Based Maintenance op 16 en 17 mei

Voorkom ongeplande stilstand, overbodige onderhoudskosten en gevolgschade aan boord van uw schepen door de onderhoudsfilosofie Condition Based Maintenance toe te passen. Volg de 2-daagse HME training Condition Based Maintenance op 16 en 17 mei in Zoetermeer en haal maximaal rendement uit uw onderhoudsinspanningen. 

Voor wie
Deze training is bedoeld voor superintendants, onderhoudsmonteurs, het middenkader van reders, leveranciers, onderhoudsadviseurs en verder voor een ieder die de nodige kennis van CBM wil opdoen. Affiniteit en/of basiskennis van techniek is van belang om de materie te kunnen begrijpen.

Door wie
De training wordt verzorgd door Twan Kohlen en Harry Strikwerda van Oliveira BV, een specialistisch bedrijf dat al jaren (merkonafhankelijk, op zowel beleidsmatig, als praktisch inhoudelijk vlak) actief is op het gebied van implementatie, uitvoering en kennisoverdracht van CBM.

De mogelijkheid bestaat om deelnemers eventueel te certificeren volgens NEN-ISO 18463-3: “Requirements for CBM qualification and assessment of personnel”.
 
Kosten (excl. BTW)
leden € 745,-
niet-leden € 845,-
De vermelde bedragen zijn inclusief materialen, naslagteksten en lunch.

Meer informatie & inschrijven
Via onderstaande link:
http://www.hme.nl/traininenevent/condition-based-maintenance-mei/

Of neem contact op met ondergetekende via T: 010 44 44 333 of e-mail jk@hme.nl