Klik hier voor nieuwe projecten

Agenda

terug
22-09-2016

Maritime Maintenance Conference

MCN organiseert samen met even gedreven partners de 4e Maritime Maintenance Conference.                                                  Dit jaar met het thema ‘Smart Maintenance’, in het bijzonder voor schepen (Fieldlab SMASH) en havens.

Smart Maintenance staat volop in de belangstelling in de maritieme industrie. Door het toepassen van slimme technieken en sensoren is het bijvoorbeeld mogelijk om continu slijtage te monitoren. Hierdoor kunnen risico’s op storing en uitval beter worden ingeschat, onderhoud kan slimmer worden gepland en reserveonderdelen kunnen gericht worden ingekocht.    

Deze techniek biedt enorm veel mogelijkheden, maar de concrete toepassing staat nog in de kinderschoenen. Onder de naam Fieldlab Smart Maintenance of Ships (SMASH), werken wij met zoveel mogelijk organisaties samen om innovaties op dit gebied te versnellen. Wij delen kennis en ideeën en leren wat het kan betekenen voor elkaars ondernemingen. Op deze conferentie vertonen we alles wat wij weten, introduceren wij u aan andere spelers in het veld en bieden wij u de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze fieldlabs.                      

De Maritime Maintenance Conference is een initiatief van MCN en vindt eenmalig buiten Den Helder plaats.

Wordt onderdeel van de innovatie en meld u aan op: https://www.aanmelder.nl/smmconference

Datum: donderdag 22 september 2016
Locatie: RDM Campus (Baanderszaal) Rotterdam
Tijd: 09.30 - 17.30 uur