Klik hier voor nieuwe projecten

Management

 

Directeur MCN

Mw. Marja Doedens

Marja Doedens heeft jarenlang gewerkt als financier in de internationale scheepsbouw- en scheepvaart industrie. Na een periode als directeur van Trifleet, de derde tankcontainer leasemaatschappij ter wereld, werd zij in 2005 Managing Director van Vroon Offshore Services. Activiteiten als emergency response & rescue, platform supply en subsea support heeft zij opgezet, uitgebreid en internationaal op de kaart gezet, zowel voor de olie & gas - , als de offshore wind industrie. Sinds half 2009 is zij directeur van MCN.

   

  

Assistant MCN

Mw. Jose van der Hert

Assisant van de the Manager Director van Maritime Campus Netherlands (MCN).
Eigenaar van Bureau Seconde - Bussiness en Event Support (www.bureauseconde.nl)

Binnen MCN is José verantwoordelijk voor 
- organisatie van (netwerk-)bijeenkomsten, scholingen en overige activiteiten
- PR en communicatie waaronder het beheren van de website
- voorbereiden en verslaglegging van de vergaderingen van het bestuur, raad van
  toezicht, Kamers en Gezamenlijke Kamers
- planning
- voorbereiden, inrichten en bemensen van de stand tijdens beurzen

 

 

 

Projectmanager                          

Mw. Jantina Haan                                                                                                                                                                                          

Jantina Haan heeft uitgebreide ervaring opgedaan in functies binnen de Rabobank en Vroon Offshore Services. Variërend van Accountmanager Private Banking tot Corporate Clients bij de Rabobank tot Crewing Manager bij Vroon Offshore Services. Zij heeft een brede belangstelling voor het opzetten en implementeren van veranderingsprocessen. Samen werken aan samenwerken.

Binnen MCN is Jantina onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma aan projecten in het kader van de opzet van het Kenniscentrum Wind op zee

 

Projectmanager                           

Dhr. Michael van Alderwegen 

Michael van Alderwegen is officier bij de Koninklijke marine in de functie van projectmanager MCN. Zijn carrière is gericht op personeelsontwikkeling, leiderschap, teameffectiviteit en teamcreativiteit. Als organisator van diverse TEDx evenementen (innovatie en inspiratiesymposia) kent hij het belang van samenwerken wanneer organisaties willen vernieuwen en heeft hij de juiste ervaring om MCN-projecten te leiden.    

Michael zal o.a. bestaande en nieuwe 'Maritime Maintenance' projecten als de 'Maritime Maintenance Conference', 'Fieldlabs' en 'Carrières aan Zee' op zich nemen. Daarnaast zal hij binnen het MCN-netwerk nieuwe projecten identificeren en uitvoeren.